Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1-2 werkdagen verstuurd - Shop nu met gratis verzending vanaf €75, - Niet goed? Geld terug!

Den Haag - Noordwijk - Heemstede - service@giullia.nl

Het verhaal achter familie bedrijf IrelandsEye

Het Ierse knitwear merk wordt ontworpen en geproduceerd in Dublin, aan de oostkust van Ierland. Sinds 1988 is het familie bedrijf actief. Een van de grootste drijfveren voor het ontwerp van de collecties is de natuur van Dublin. Hierbij spelen de kleuren en texturen een grote rol. 

Hoe verloopt het maak proces van de IrelandsEye items?

Het start bij een keuze in garen waarna ook de steek hiervan bepaald wordt. Zodra er tevredenheid heerst over het ontwerp wordt dit doorgevoerd in het systeem. Hierin wordt een programma op maat ingesteld waarmee de machine elke trui wordt gebreid. Tot slot volgt de afwerking met de hand. Niet elke steek wordt met de hand gedaan, maar met behulp van een high tec machine. 

Tijdens dit proces staat voorop dat IrelandsEye het milieu tegen uitstoot wilt beschermen. Daarom proberen ze alles te recyclen en minimaliseren ze alles waar dit maar kan. Zo gebruiken ze organische, hergebruikte producten en verminderen ze het gebruik van bijvoorbeeld het lichtsysteem en stoomgebruik. 

Toekomstige dromen voor IrelandsEye!

Het familie bedrijf wilt zich continue blijven ontwikkelen aan de hand van het natuurlijke landschap van Dublin. Zo blijft IrelandsEye zorgen voor frisse collectie met een eigentijdse draai aan de vroegere ambacht.

'It is not so much a job or a business, it's a way of life, it is what we do, it is in us, it is part of us' - Brendan O'Sullivan | Production Director IrelandsEye 2022

Shop jouw IrelandsEye favorieten bij ons in de winkel of online! 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop