Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1-2 werkdagen verstuurd - Shop nu met gratis verzending vanaf €75, - Niet goed? Geld terug!

Den Haag - Noordwijk - Heemstede - service@giullia.nl

Maak kennis met ons nieuwe merk Derbe

Sinds dit voorjaar hebben we een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd.

 

Het nieuwe merk Derbe komt uit Hamburg (Duitsland). Twee keer per jaar brengen ze een collectie uit. De collectie bestaat uit regenjassen van authentiek design met hoogwaardige materialen.

 

 

 

Als wij een merk toevoegen aan ons merken pakket vinden wij het belangrijk dat het merk eerlijk en duurzaam produceert. Door de lang levensduur van de jassen wordt er al nagedacht over de impact van het milieu. Daarnaast is een eerlijk en duurzaam product voor Derbe erg belangrijk. Zo bestaat elke jas uit 100% duurzame materialen en is het merk GOTS & GRS-gecertificeerd. De Global Organic Textile Standard (GOTS) wordt erkend als 's werelds toonaangevende standaard voor de verwerking van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels.

 

 

 

Daarnaast heeft Derbe ook verschillende Duitse duurzaamheidsprijzen gewonnen. Onder andere de Grüner Knopf-zegel en het Blue Angel-ecolabel voor textiel.

 

 

 

De Grüner Knopf-zegel is het staatszegel voor duurzaam textiel. Het stelt strenge eisen aan een fatsoenlijk werkplek en milieuvriendelijke productie. Voor het keurmerk moeten bedrijven hun mensenrechten, sociale en ecologische verantwoordelijkheid bewijzen aan de hand van 20 criteria.

 

 

 

Het ecolabel Blue Angel bestaat sinds 1978 en is het oudste ecolabel ter wereld. De ministerie van Milieu (BMU) is de eigenaar van de zegel. Het doel van de Blauwe Engel voor textiel is het waarborgen van hoge milieunormen bij de productie van textiel en kleding. En het vermijden van chemicaliën tijdens de productie die schadelijk zijn voor de gezondheid.

 

 

 

De prachtige collectie van Derbe hangt voor je klaar in Den Haag. Uiteraard is de collectie ook te bestellen bij ons op de webshop! Bekijk de jassen hier
                               

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop