Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1-2 werkdagen verstuurd - Shop nu met gratis verzending vanaf €75, - Niet goed? Geld terug!

Den Haag - Noordwijk - Heemstede - service@giullia.nl

Nieuwe collectie POM Amsterdam

De lente-zomer collectie '24 van POM Amsterdam is een weergave van reisinvloeden door een moderne lens. In deze collectie nemen we je mee op reis langs de schoonheid en charme van inspirerende plekken wereldwijd. Het is alsof we op een denkbeeldige nomaden reis gaan, waarbij we door de kleurrijke wijken van Kaapstad dwalen, het oceaanrijk van Bali bewonderen, het authentieke Japan bezoeken, ons overgeven aan de charme van Sicilië en ons onderdompelen in de weelderigheid van Marrakesh. De iconische handgeschilderde prints staan symbool voor deze travel stories en wakkeren je innerlijke reiziger aan.

In elke collectie van POM zitten verschillende kunsttechnieken gebruikt om de prints te creëren, zoals paper art, gutsen, stempelen en aquarelleren. Je ziet naast items met all-over print ook effen stukken in gedurfde tinten, verrijkt met placement prints en borduurdetails. Alle prints zijn handgeschilderd door founding sister Violet en haar team in het POM-atelier in Amsterdam.

 

Shop hier de nieuwe collectie.  

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop