Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1-2 werkdagen verstuurd - Shop nu met gratis verzending vanaf €75, - Niet goed? Geld terug!

Den Haag - Noordwijk - Heemstede - service@giullia.nl

Ultieme tips voor het inpakken van je koffer

Yes, de heerlijke zomerperiode is aangebroken! 

Om goed voorbereid op vakantie te gaan delen wij graag onze 'koffer inpak tips'. Lees snel verder om stressvolle uren te voorkomen. 

1) Maak om te beginnen een lijstje met musthave items die je echt niet mag vergeten om mee te nemen op vakantie. Werk dit lijstje stap voor stap af. 

2) Rol je kleding op in rolletjes. Dit zorgt voor minder inname van de ruimte waardoor je dus meer mee kunt nemen. Ook helpt het tegen kreukels, zodra je het op je vakantie locatie netjes uitrolt. 

3) Maak gebruik van 'organize cubes' ook wel organiseer tassen genoemd. Zo kun je gemakkelijk je kleding en schoenen van elkaar gescheiden houden in hetzelfde vak.

4) Bedenk van tevoren setjes en pak je koffer strategisch in. Zorg dat je voor elk onderstuk, twee bovenstukken hebt. Zo kun je op de dag zelf bepalen welke top of blouse je liever aandoet. Door de setjes bij elkaar te houden, behoud je overzicht in je koffer of voor tijdens het uitpakken. 

5) De items die het meest wegen, zoals die leuke hakken of je toilettas, kun je het beste aan de kant van de wieltjes neerleggen. Dit zorgt voor een fijne verdeling, wat veel sjouwwerk scheelt. 

6) Vergeet geen was tas of papieren tas voor je vuile kleding wat mee naar huis moet! 

7) Mocht je breekbare spullen meenemen, pak deze dan goed in. Door ze op te rollen in je sokken bijvoorbeeld, maar pas wel op bij aankomst dat je niet vergeet waarmee je sokken gevuld zijn. 

Heel veel inpak- en reisplezier toegewenst! 

Liefs Team Giullia & Co 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop