Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1-2 werkdagen verstuurd - Shop nu met gratis verzending vanaf €75, - Niet goed? Geld terug!

Den Haag - Noordwijk - Heemstede - service@giullia.nl

Warme mode

We kunnen er niet meer onder uit de energierekening wordt alleen maar duurder. Als je op de verwarming wilt besparen wat trek je dan aan? We delen graag wat bespaar tips met je.
Onze eerste tip is trek laagjes aan. Een voorbeeld kan zijn een heerlijk hemd met daarover heen een lange mouw shirt en daar weer overheen een heerlijke wollen trui. Daar is dan meteen onze tweede tip, wol. Draag wollen kleding! Wol is heerlijk warm en ook nog eens een natuurlijke vezel. Wol is veel warmer dan bijvoorbeeld katoen. Dit komt omdat wol vezels schubben hebben en die zijn veel sterker dan katoen vezels. Dit wil zeggen dat er veel stilstaande lucht tussen de vezels zit waardoor het warm aanvoelt. Bij Giullia&Co hebben we een uitgebreide collectie warme trui en vesten. Zo hebben we trui van het merk Bloomings en verkopen we ook een uitgebreide collectie van Irelandseye. Benieuwd naar onze nieuwste wintermode? Kom eens langs bij Eén van onze winkels of shop een heerlijke warme tui op onze webshop.

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop