Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1-2 werkdagen verstuurd - Shop nu met gratis verzending vanaf €75, - Niet goed? Geld terug!

Den Haag - Noordwijk - Heemstede - service@giullia.nl

Wasvoorschriften

Yes! Je hebt net een nieuwe outfit van POM Amsterdam gescoord en het liefst wil je natuurlijk dat jouw favoriete items zo lang mogelijk mooi blijven. Zelfs na vele wasbeurten. We hebben een paar tips om jouw favoriete items zo lang mogelijk mooi te kunnen houden.

Volg altijd het was advies. Elk item heeft een label met een was advies. In het waslabel staat vaak een wastobbe afgebeeld. Hierin staat de maximale temperatuur waarop je het item mag wassen. De strepen onder de wastobbe adviseren de mildheid van het wasprogramma.

Heeft een wastobbe eén streep kies dan voor een normaal, standaard programma. Heeft en tobbe twee strepen kies dan voor een wol of fijn was programma. Heeft de tobbe een hand erin? Dit betekend een handwas programma. Dan heb je ook nog een tobbe met een kruis erdoor dit betekend dat je het item niet mag wassen en alleen stomen. Gebruik nooit te veel wasmiddel en wasverzachter. Zo blijven je favoriete items zo lang mogelijk mooi! 

Heb je vragen of hoe je, je items zo goed mogelijk kan onderhouden? Vraag het ons gerust onze adviseuses weten hier alles over!

 

Laat een reactie achter

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop